Lekkage onderzoek

Lekkage onderzoek laten uitvoeren om waterschade te voorkomen is erg belangrijk. Lekkages zijn nooit gewenst en wilt u het liefst zo snel mogelijk oplossen. Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur. Het is essentieel om de lekkage snel te kunnen opsporen. Daarnaast wilt u dat de gevolgschade beperkt blijft. Bij Installatiebedrijf D. van Amerongen bent u hiervoor aan het juiste adres.

Al onze specialisten hebben jarenlange ervaring. Daarnaast werken wij met moderne technieken. Wij voorkomen onnodig hak- en breekwerk en hierdoor bespaart u kosten. Wanneer we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat wij exact weten waar we de reparaties moeten uitvoeren.

Snel en vakkundig lekkages verhelpen

Lekkages ontstaan vaak langzaam en zijn meestal al een tijdje aan de gang op het moment dat u symptomen opmerkt, zoals vochtplekken, schimmels of loslatend behang of stucwerk. Water dringt door in alle structuren. Om ernstige schade aan uw woning te voorkomen is het daarom belangrijk dat u meteen hulp inschakelt. Wij zijn uw loodgieter voor het snel en vakkundig verhelpen van lekkages. Wij verhelpen o.a. de volgende lekkages: waterleiding, afvoerleiding, plafond, cv en verwarming, toilet en badkamer en kelder.

Als u interesse heeft in onze werkzaamheden op het gebied van lekkage onderzoek of als u graag nog wat meer informatie zou willen, kunt u contact met ons opnemen.