OD design

Bent u van plan uw badkamer te verbouwen of bent u op zoek bent naar bijvoorbeeld een nieuwe douchecabine, een ligbad of een ander badkamermeubel? Dan wilt u natuurlijk een badkamer van de beste kwaliteit. Bij OD Design heeft u een ruime keuze uit verschillende genomineerde merken waarmee gewerkt wordt.

Onze werkzaamheden

Bij OD Design kunt u terecht voor een compleet nieuwe badkamer. Dat wil zeggen dat wij alles vakkundig voor u regelen, van ontwerp tot oplevering. U kunt bij OD Design kiezen uit vele verschillende merken, zodat u een echte design badkamer samen kunt stellen, volledig naar wens.

Wij beschikken over specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van badkamer installatie en design. Wij kunnen u dan ook adviseren bij de keuze van uw badkamer. Wij komen bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en te kijken wat er mogelijk is. Vervolgens kunt u samen met onze specialisten uw nieuwe badkamermeubel(s) uitkiezen. Verder regelen wij de installatie van uw nieuwe badkamer.

Voor meer informatie over OD Design en onze werkzaamheden, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.