Sanitair

De badkamer is dé ruimte waar u na een drukke dag heerlijk tot rust kunt komen en genieten van een moment voor uzelf. Het is dan ook belangrijk dat u zich thuis voelt in uw badkamer. De keuze van het sanitair in uw badkamer heeft veel invloed op de sfeer en de uitstraling van uw badkamer. Niet alleen het uiterlijk van het sanitair is daarbij belangrijk, ook de afwerking is van belang bij de uitstraling. Voor de installatie van badmeubelen, kranen, toiletten, zorgsanitair, radiatoren en zelfs complete badkamers bent u bij Installatiebedrijf D. van Amerongen aan het juiste adres!

Merken

Wilt u uw douche vervangen door een moderne stoomcabine? Of heeft u behoefte aan een wandcloset? Als u plannen heeft om uw badkamer te veranderen of te vernieuwen, dan kunnen wij u van dienst zijn met gerenommeerde merken. Producten van onder andere Duravit, Villeroy & Boch, Cosmic, Novellini en Dornbracht zijn bij ons beschikbaar en op voorraad. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe sanitair, en hoeft u niet te wachten totdat het sanitair geleverd wordt.

Advies

In dat uitgebreide assortiment staan vele prachtige badkamermeubelen. Dit kan de keuze erg moeilijk maken. Een prachtige nieuwe badkamer, helemaal naar uw eigen wens ingericht met mooi sanitair vergt veel voorbereiding. Gelukkig staat u bij het uitzoeken van uw droommeubelen niet alleen voor: wij voorzien u graag van advies. Wij hebben door de jaren heen vele exclusieve badkamers en toiletten gerealiseerd. en willen dit graag voor u verzorgen.

Wij richten ons als installateur op zowel het inrichten en installeren als het onderhouden van sanitaire voorzieningen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige kennis sanitair kunnen wij u voorlichten over alle toepassingen. Voor nieuwbouw projecten weten onze vakmannen welke modellen het beste bij uw woning passen.