Tegelwerk

Wij zijn Installatiebedrijf D. van Amerongen, een professioneel bedrijf met een unieke werkwijze. Wij combineren hoge kwaliteit met snelle service en klantvriendelijkheid. Wij staan voor u klaar, van ontwerp tot oplevering. Onze werkzaamheden zijn zeer breed, van loodgieterswerk tot compleet verzorgd tegelwerk.

Als u een nieuwe woning heeft, of als u van plan bent te verbouwen, is een badkamer natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel. Bij een prachtige nieuwe badkamer kan passend tegelwerk niet ontbreken. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van vrijwel elk soort tegel.

Diverse soorten

Bij het kiezen van nieuw tegelwerk voor bijvoorbeeld uw badkamer, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een modern design tot landelijk en rustiek, en dit voor ieder budget. Al het tegelwerk is van duurzame kwaliteit met een topcomfort en kent onze bekende perfectie.

Door dit ruime assortiment aan keuzes, is het mogelijk dat het voor u lastig is om de juiste keuze te maken. Wij kunnen u professioneel advies geven, aan de hand van uw wensen en uw badkamer. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.