Lood & Zinkwerk

Wij zijn Installatiebedrijf D. van Amerongen. U kunt bij ons terecht voor vele diverse werkzaamheden, waaronder loodgieterswerkzaamheden. Zo leveren en monteren wij bijvoorbeeld lood en zinkwerk op daken. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij verzorgen lood en zinkwerk met oog voor detail. Wij werken namelijk op een unieke wijze, door kwaliteit te combineren met snelle service en klantvriendelijkheid. Van ontwerp tot oplevering, zodat u tevreden bent met het resultaat.

Onze werkzaamheden

U kunt onsĀ  inschakelen voor verschillende werkzaamheden op het gebied van Lood & Zinkwerk. Dit ambachtelijke werk wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van waterdichte afsluitingen, die wij in elke vorm kunnen monteren. Lood & zinkwerk van goede kwaliteit zorgt ervoor dat u geen last krijgt van lekkages en dat u altijd optimaal gebruik kunt maken van uw woning.

Als u toch last krijgt van lekkages, kunt u onsĀ  natuurlijk ook inschakelen voor reparaties en onderhoud van uw lood & zinkwerk. Wij hebben vele jaren ervaring met dit soort reparaties, waardoor wij u professioneel en snel van uw probleem af kunnen helpen.

Bij interesse of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.