Sanitair Delft

Het is belangrijk dat uw badkamer precies de sfeer uitstraalt die u wilt. Uw badkamer is immers een plek van rust na een drukke dag. Het is dan ook belangrijk dat u sanitair kiest dat bij uw stijl past. De keuze van het sanitair heeft namelijk veel invloed op de sfeer en de uitstraling van uw badkamer of toilet. Hierbij is ook de afwerking van belang. Voor de installatie van al uw sanitair Delft , van kranen tot toiletten en van zorgsanitair tot complete badkamers is Installatiebedrijf D. van Amerongen u graag van dienst!

D. van Amerongen is een allround installatiebedrijf dat al sinds 1898 actief is in de regio Haaglanden. Door onze unieke werkwijze combineren wij snelle service, grote klantvriendelijkheid en kwaliteit. Van ontwerp tot oplevering, samen met u werken wij naar een duurzame oplossing op onder andere het gebied van sanitair Delft .

Kwaliteit en service bij D. van Amerongen

Als u plannen heeft om uw badkamer of toilet te veranderen of te vernieuwen, dan kunnen wij u van dienst zijn met gerenommeerde merken. Producten van onder andere Duravit, Villeroy & Boch, Cosmic, Novellini en Dornbracht zijn bij ons beschikbaar en op voorraad. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe sanitair, en hoeft u niet te wachten totdat het sanitair Delft geleverd wordt.

In ons uitgebreide assortiment aan prachtig sanitair Delft heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren, uitvoeringen en meubels. De keuze wordt er dan niet makkelijker op! Gelukkig staat u bij het uitzoeken van uw droommeubelen niet alleen voor: wij voorzien u graag van advies. Wij hebben door de jaren heen vele exclusieve badkamers en toiletten gerealiseerd.

Meer weten over sanitair Delft ?

Wij richten ons als installateur op zowel het inrichten en installeren als het onderhouden van sanitaire voorzieningen. Door onze jarenlange ervaring en deskundige kennis over sanitair Delft kunnen wij u voorlichten over alle toepassingen. Neem contact met ons op en geniet binnenkort van uw droombadkamer of -toilet.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)